Nem kell ez a személyi kultusz. Az egységsugarú fideszes pont így imádja Orbánt. Aztán sokra mentünk vele.
❤️

Na-na-na-na-na 😀 Azért csak lassan a testtel. Egy politikust a teljesítménye alapján ítéljünk meg, ne az alapján, hogy milyen jól tud bulikázni 😀
Amit lerakott teljesítményt, az tényleg egyedülálló….nagyon sok évre visszamenőleg. De szerethető attól lesz, vagy marad, ha jól kormányoz. Jó döntéseket hoz, jó csapatkapitányként irányítja a kormányát, ha hibázik akkor beismeri, korrigál, olyan rendszert alakít ki, ami önszabályozó. Stb…
Jó dolog nagyon, hogy laza, meg emberközeli, a tamburás srácokkal való lepacsizás óriási volt 🙂 De ez még önmagában kevés ahhoz, hogy szerethető legyen.
És jegyezd meg. A politikusok vannak értünk, és nem fordítva 🙂
Volt, Deák Ferenc. Kifejezetten szimpatikus ember volt.
a kampanynak vege. mostmar vegezze jol a dolgat es akkor nagyon fogjuk szeretni. amugy nem sajnalom tole hogy unnepelt, de ezert nem feltetlenul szeretem.
[deleted]
Undorító ez a fanboy post
Hát, lehet hogy egy év műlva közutálat tárgya lesz.
Meddig tartott a buli, fasza volt ? Eü okok miatt sajnos nem tudtam ott lenni, és ezt elképesztően sajnálom…. 🙁
Vagány meg minden, de kijelenthető, hogy Hegedűs doki táncban verhetetlen.😃
More cheap publicity tricks from the globalist pawns 😂
Kádár felsírt a koporsójában.
eddig az egész világ sajnált minket, most mindenki minket irigyel 😃
Nem lehetne az összes ilyen szektás cheerleader posztot egy megathreadbe zárni? Kibaszott unalmas és szánalmas. Magyar Péter fingik egyet, és egyből jönnek a posztok, hogy “Hát nem csodálatos? Viktoré sosem rotyogott ilyen jól!”
Mindegyiket szerette valaki annyira, mint te ezt
dEhOgYgYűLöLkÖdIkMoStIsE
Csak kérem, h maradjon ilyen akkor is amikor jönnek a pofonok! Hajrá!
Én boldog vagyok mert Magyar Péter azt mondta ♥️
oriasi arc, felfrissules a begyoposodott fideszes fajankok utan
Mint egy emote-oló fortnite karakter.
Jaj ne már… Ne kezdjük már el “biankó egymás faszát szopni”… Én is drukkoltam, én is örülök, én is megkönnyeztem a tegnapi napot is. De ezt ne már… Nem lehet, nem szabad és nem egészséges így hozzáállni bármilyen politikushoz! Rajta kell tartani a szemünket, számonkérni az ígéreteket, nem lefekedni a jópofiskodásnak! Légyszi… Nem akarok újabb szektás, kretén társadalmat, akikkel alternatív valóságokról kell vitatkozni…
Szarul táncol, alkalmatlan, mondjon le!!!
Így néz ki a gyűlöletet hadura, miközben a végtelen szeretet képviselője a vadhajtásokat pörgeti.
27 comments
Nem kell ez a személyi kultusz. Az egységsugarú fideszes pont így imádja Orbánt. Aztán sokra mentünk vele.
❤️

Na-na-na-na-na 😀 Azért csak lassan a testtel. Egy politikust a teljesítménye alapján ítéljünk meg, ne az alapján, hogy milyen jól tud bulikázni 😀
Amit lerakott teljesítményt, az tényleg egyedülálló….nagyon sok évre visszamenőleg. De szerethető attól lesz, vagy marad, ha jól kormányoz. Jó döntéseket hoz, jó csapatkapitányként irányítja a kormányát, ha hibázik akkor beismeri, korrigál, olyan rendszert alakít ki, ami önszabályozó. Stb…
Jó dolog nagyon, hogy laza, meg emberközeli, a tamburás srácokkal való lepacsizás óriási volt 🙂 De ez még önmagában kevés ahhoz, hogy szerethető legyen.
És jegyezd meg. A politikusok vannak értünk, és nem fordítva 🙂
Volt, Deák Ferenc. Kifejezetten szimpatikus ember volt.
https://preview.redd.it/4lhj5sdne90h1.png?width=1024&format=png&auto=webp&s=0292dd089c6c5698986b45d0aa75177ff8f23bdb
a kampanynak vege. mostmar vegezze jol a dolgat es akkor nagyon fogjuk szeretni. amugy nem sajnalom tole hogy unnepelt, de ezert nem feltetlenul szeretem.
[deleted]
Undorító ez a fanboy post
Hát, lehet hogy egy év műlva közutálat tárgya lesz.
Meddig tartott a buli, fasza volt ? Eü okok miatt sajnos nem tudtam ott lenni, és ezt elképesztően sajnálom…. 🙁
Vagány meg minden, de kijelenthető, hogy Hegedűs doki táncban verhetetlen.😃
https://i.redd.it/j9v4heiug90h1.gif
Szerintem borzasztó ez az influenszerkedés
Hogy van ebben a csávóban ennyi energia?
More cheap publicity tricks from the globalist pawns 😂
Kádár felsírt a koporsójában.
eddig az egész világ sajnált minket, most mindenki minket irigyel 😃
Nem lehetne az összes ilyen szektás cheerleader posztot egy megathreadbe zárni? Kibaszott unalmas és szánalmas. Magyar Péter fingik egyet, és egyből jönnek a posztok, hogy “Hát nem csodálatos? Viktoré sosem rotyogott ilyen jól!”
Mindegyiket szerette valaki annyira, mint te ezt
dEhOgYgYűLöLkÖdIkMoStIsE
Csak kérem, h maradjon ilyen akkor is amikor jönnek a pofonok! Hajrá!
Én boldog vagyok mert Magyar Péter azt mondta ♥️
oriasi arc, felfrissules a begyoposodott fideszes fajankok utan
Mint egy emote-oló fortnite karakter.
Jaj ne már… Ne kezdjük már el “biankó egymás faszát szopni”… Én is drukkoltam, én is örülök, én is megkönnyeztem a tegnapi napot is. De ezt ne már… Nem lehet, nem szabad és nem egészséges így hozzáállni bármilyen politikushoz! Rajta kell tartani a szemünket, számonkérni az ígéreteket, nem lefekedni a jópofiskodásnak! Légyszi… Nem akarok újabb szektás, kretén társadalmat, akikkel alternatív valóságokról kell vitatkozni…
Szarul táncol, alkalmatlan, mondjon le!!!
Így néz ki a gyűlöletet hadura, miközben a végtelen szeretet képviselője a vadhajtásokat pörgeti.