kaynak : https://basimevi.gov.ct.tr/

Ü(K-I) 798-2026 – METE YARAR'IN KKTC YURTTAŞLIĞINA ALINMASI

Ü(K-I) 797-2026 – MEHMET METİNER'İN KKTC YURTTAŞLIĞINA ALINMASI

Some-Locksmith-1602

10 comments
  1. gençler hayırlı olsun KKTC birleşiyor. bunlarda EU vatandaşı oluyor.

2. KKTC vatandaşlarına daha mi kolay vize çıkıyor?

3. Bunlar Aktroll degil mi? Aktroller neden kacmaya hazirlaniyor?

4. Ya hakikaten 60 iq ile muhalefet yapmayın. Eğer illa ben politika konuşcam diyorsanız gidin AKP ye katılın. Şu yukarda yazan “ülkeden kaçış” senaryosunu uydurmak için dalga geçtiğiniz makarnacılardan bile kötü beslenmeniz gerekiyor. Her şeyi geçtim. Ülkeden kaçmak istiyen ve cebinde parası olan adam niye KKTC vatandaşlığına geçsin. Hayır Camur at izi kalsın kafasıyla bu adamlara saldırmanız adamların ekmeğine yağ sürer. ondan konuşuyorsunuz muhalefete muhalefet olmaz. neden bize kafasız muhalefet diyorsunuz. Kusura bakmayın ama defolun gidin. Evliya olsanız kapıdan alınmaması gereken tiplersiniz.

5. Bu ve bunun gibiler ne kadar ak mal var ise kim görev almışsa hepsi yargilanmalı ve cezai işlem neyi gerektiriyorsa yapılmalı infaz ise infaz ülkenin yalan ve dolan ile AMK dular bu cezasız kalmamalı şimdiden kaçma ihtimalline karşı tedbirler alınmalı

6. İnsan gider Karadağ vatandaşlığı vs kovalar kaçacaksa. Bence işin sonunda vergi teşviki/ indirimi gibi bir şey de çıkabilir. Yoksa KKTC’ye kaçmak çıkmaz sokak gibi bir şey. Gerçi Rasim olayı ile tesadüf oldu bu haber de.

Ya da gider Patras’da 250k euroya dükkandan bozma ev alıp Yunanistan’dan golden visa alırlardı kaçsalar bilemiyorum biraz garip doğrusu.

7. Mahallede gezen kedinin daha çok haber değeri var

8. Emekliligine 1.5 yil Kala tskdan ayrilmis :), neden acaba Hmmm….

Leave a Reply