Aš jau gal kokius 6 mėnesius neturiu nei Wolt, nei Bolt programėlių ir šitas skandalas su purvinais išvežiotojų šaltkrepšiais tik patvirtino tą sprendimą. Dabar kaip tik dažniau pastebiu, kokie purvini būna tų eilinių išvežiotojų šaltkrepšiai ir net šlykštu pasidaro pagalvojus, kaip žmonės valgo juose gulėjusį maistą.
Ir bendrai šitas maisto išvežiojimo biznis man atrodo kaip scamas. Jis realiai nekuria jokios pridėtinės vertės eiliniam mokesčių mokėtojui, o tik skatina žmones leisti pinigus brangiam žemos kokybės apdorotam maistui ir skatina bereikalingą ekonominę migraciją. Ar kas nors dėl panašių priežasčių boikotuoja šitas programėles? Būtų įdomu sužinoti jūsų mintis.
—
fatbreadslut
13 comments
Seni, tavo tas skandalas fake yra.
As radau Wolto prasme. Esi kokiam prekybcentry, nori pavalgyt. Isijungi wolta, pasiziuri kokie patiekalai, kaip atrodo, sudetys, kainos. Lengviau issirenki kur eit. Nueini pavalgai. Gauni mazesne saskaita nei wolte. Win-win.
kai nustojo tautieciai vezioti maista, tada ir tryniau lauk abu appsus (kokie 2-3 metai atgal) ir labai tuo dziaugiuosi 🙂 siulau visiems taip padaryti. o kam patinka murziu nuciupinetas saltas overpriced maistas, tai skanaus ir lengvos jums trydos 🙂
Fake nuotrauka, “nešvankiai” paskleidė melagiena šita ir visa liaudis patikėjo
boltą realiai naudoju tik kai noriu kažko iš restorano ir gera nuolaida būna, tai pasirenku pasiėmimui iš tenais. o kad tuo pavežėjimu maisto naudočiau tai labai retai, ten gali įsidarbint kas tik nori ir negali žinot ar ten bus koks kur visiškai nekreipia dėmesio į higieną, ar normalus
Kas čia per nuotrauka, ar ten rimtai žmonės gyvena toje trobelėje? Gal juos kažkas kaip vergus laiko ar ką?
Man nera skirtumo ar tas krepsys purvinas, mano maisto visvien niekas negrabalioja ir kontakto jokio su krepsiu neturi
naudojuos reguliairiai bent 2-4 kartus per savaitę.
Ne seniai nebenaudoju. Daug restoranų ir kavinių patys išvežioja maistą, ir tai daro pigiau, o ir pati Wolt kokybė hujova.
Gyvenau be wolto 3 mėnesius ir pats važiodavau, kai reikėjo. Jei vieta netoli, viskas OK, bet Vilniuje per kamščius pats neprivažiuosiu kai kur greitai. Tai kai norisi kažko šlamštinio pakimšt, kad negamint namie, tenka truputį dasimokėti.
Ar verta? Man verta, kai tai darau itin pamatuotai ir ne iš tingėjimo.
GAL 6mėn.. o GAL 6sav, o gal 6val.. Tu tuo naudojaisi, tai yra fuck’tas. Nesimosikuok skaičiais, nes pats tik max pusmečiu geresnis už tuos, kurie dar naudojasi.
Tie krepsiai kainuoja bapkes, akivaizdziai fake fotke.. isivaizduok lietuvoi kurnors nike kuprines metytusi… Greit zmones susirinktu lol
Pora metu jau nebe. Cancer yra, kainos beveik 50% uzkeltos. Tik extra atveju