Surse politice pentru Euronews: Delia Velculescu, economistă FMI, pe lista scurtă de premieri tehnocrați

KingBlana

16 comments
  1. Schema nu e chiar rea. Bagi un “tehnocrat FMI” controlat de agenturile străine. Taie spânzură reduce deficitul “Străinii ăștia nu ne lasă să văd pensii și ajutoare”. Aur crește în sondaje

2. The fuck , au preluat de la gândul? De la ei am auzit prima dată

3. Astia de la FMI nu știu decât austeritate și tăieri de costuri.

4. Reforme ioc … ca vin alegerile … mai vorbim la următoarele.

5. Din ce am citit asta e mai “rea” ca Bolojan … o sa accepte PSD-ul imediat lol

6. Smart. Vine impozitarea progresiva, nu e de vina vreun partid, deh, fmi-ul cere…

7. Ar fi mai potrivită pentru a doua nominalizare, primul propus ar trebui să fie Grindeanu fără a pierde mult timp…

8. Eu nu înțeleg de ce mai există politicieni care îmi cer votul dacă la greu vin tehnocrați.

9. Hmm… dar oare acești tehnocrați nu înțeleg că fac jocul PSD-ului?

Chiar sunt ei atât de dispuși să facă jocurile murdare ale lui Grindreanu și ND?

Să fii premier e chiar o șansă de neratat? Ori mai sunt niște psihopați pe undeva care vor să cauzeze suferință poporului prin niște creșteri de taxe?

10. De ce ar accepta un asemenea post, să intre într-o asemenea mizerie pentru 3000 de euro? Este o glumă proastă… Doamna nu este Lia de la Craiova sau madam Firea…

11. Daca mai muscam inca o data fenta cu guvern tehnocrat suntem cel mai cretin popor din lume. Guvernele tehnocrate NU pot face nicio reforma reala, ardem gazul de pomana. Daca era asa misto cu tehnocrații, vedeam guverne d astea peste tot.

12. Oamenii nevotati de nimeni nu au ce sa caute la putere. Pentru ce mai facem alegeri in cazul asta.

Dna sa isi asume si sa intre intr-un partid.

13. toate comentariile despre FMI sunt trase la indigo, sa nu mai zic de alea de pe fb/tiktok cu soros si oculta mondiala. instituția are ca mandat strict sa fie pompierul financiar al economiei globale. daca ți arde casa și vin pompierii sa stingă focul, te astepti sa ți-o si construiască cum era înainte?

Leave a Reply