Olvasónk augusztus 11-én botlott bele a monacói éjszakában a magyar üzleti fenoménba, akinek a választások óta egyre több gondja akad itthon. Nem elég, hogy bóvlira minősítették konglomerátuma kötvényeit, de az új kormány először 2,3 milliárd forintot követelt vissza a hozzá köthető tőkealaptól, majd kizárta a biztos jövedelmet ígérő energiacégét a Helyreállítási Alap pályázatiból. A Monte Carlo-i La Môme étterem előtt ácsorogva pedig talán nem is sejtette a mellette álló Vörös József ügyvéddel, hogy a rázós hét végére százmilliárdos túlárazás miatt az az M6-os autópálya 60 kilométeres szakaszának üzemeltetését is elveszik.

seraggi_

31 comments
  1. majd amikor a börtönben látják, akkor szóljatok

2. Majd amikor a lógó bürkèjèből pin@t hajtogatnak a csurmában, arròl is szeretnèk egy testkameràsat.

3. Ez a gyökér Európa egyik leggazdagabb embere.. 🤦‍♂️ Simicska után Orbán rájött, hogy a szajrét vagy csak egy abszolút bábúra szabad rábízni vagy fogott emberre (Tiborcz).

4. Ki a faszt érdekel, ha a sima mezei olvasó is ki tud menni Monaco-ba.

#éheznekamagyarok

5. *’A magyar üzleti fenoménba’*, akit ha egy az országról mit sem tudó ember mellé lepottyantanak és épp nem egy kilométeres Gucci felirat dísziti a belét, akkor egy beszédhibás már-már értelmi fogyatékos személy benyomását keltheti számára, de semmiképp nem azt fogja gondolni: íme Magyarország leggazdagabb embere.

6. Ide akartam írni valami poént, de fáradt vagyok már, és semmi nem jut eszembe, szóval szimplán csak a kurva anyját.

7. “*Olvasónk augusztus 11-én botlott bele*” … túl nagy kérés, hogy legközelebb rúgjon is bele?

![gif](giphy|krPLl9dtitApa)

8. Annyira fárasztó, hogy a történelem során az ilyen übermens köcsögöket elpusztították, hogy a társadalom fellélegezhessen.

9. nagy ügy, én is szoptam ott négy órát, amikor bedöglött a meleg miatt a vonat és csak egy pótlóbuszt küldtek ezek a franciának és olasznak is haszontalan gecik

10. Ez egy AI generált kép, amit három napszakból tett össze a 444?

A 444 egy médiakurva, akit már senki nem akar megbaszni, és nem volt “B” tervük kormányváltás esetére..

11. van egy régi cseh film (https://www.imdb.com/title/tt0106693/?ref_=mv_close), ami arról szól, hogy van egy egyszerű falusi fickó, aki egyszercsak örököl egy hatalmas vagyont, utána egy darabig nagylábon él (vidámparkot vesz a faluba meg ilyenek), de a film végére elszórja minden pénzét és ismét egy kis csóró paraszt lesz

nem tudom, miért jutott ez most eszembe

12. rohadjon rád a műanyag lakat te sötét,visszataszító,pökhendi,senkiházi faszkalap

13. Milyen szomorú szegény. Csak nem elbukta az MBH részvényeit a ruletten?

14. Úgy örülök hogy én is fizethettem neki az utat… /S

15. *”Mészáros Lőrinc a Monacói Hercegségben indította a hetet”*
    Anditlanul indítotra? Hol van Andi?

16. Funfact: a képen látható utca az F1-es pályán a nagy emelkedő, az 1-es kanyar után.

Leave a Reply