nemělo by to být nějak stíhané? ohrožovat životy ostatních

Major_Eggplant_7189

16 comments
  1. Mě by zajímalo, co by Petra napsala kdyby se ji člověk zeptal na ten důvod…

2. V pripade, kdy nasledkem neockovani dite zemre/ma trvaly nasledky, by mel bejt rodic stihanej.

3. Antivaxx rodiče jsou šílená sorta.. nechtějí nic ale když se něco posere tak první koho otravujou je doktor. Jdi za Věrou vole co ti radí hovna v eko ezo bio skupince na FB.

4. Až dcera onemocní rakovinou děložního čípku, poděkuje mamince za to, že jí odepřela nejúčinnější prevenci proti této nemoci (dokáže zabránit až 90 % případů).

5. To už je stíhané od přírody, jenom trochu přehnaně – za hrabání v záhoně máš šanci být vytrestanej tetanem, očkování je právě způsob jak se tomu vyhnout. Jestli paní preferuje nemoc která dokáže zničit kvalitu života tak prosim.
    Dcera se může nechat očkovat kdykoliv, u rakoviny čípku jde jen o to že je to nejlepší před zahájením sexuálního života, a celý to bojování se odehrává asi takhle “chcete nechat dceru očkovat?” “Ne” – to je celá vojna, a spoustu lidí to v průběhu života odmítne protože je to celkem nákladná vakcína, je zadarmo do 15 let, takže paní jen zahodila šanci dceři zajistit zadarmo vakcínu v hodnotě 10 000,-.

6. Jakym zpusobem by podle tebe melo dojit k ohrozeni zivotu ostatnich, kdyz se nekdo neockuje proti covidu, tetanu nebo rakovine delozniho cipku?

7. Tvl ta matka si zaslouží flakanec, nebo klidne i vice za sebou

8. Ta vakcína na čípek není povinná. Já ji mám, sama jsem ji chtěla, ale bylo mi naznačeno, že to není stoprocentní a myslím, že tehdy se tam řešila i nějaká spojená rizika. Ani doktor ani rodiče mi ji nijak nevnucovali.

9. s tím jak je teď častý onemocnění HPV a vůbec se o tom nemluví a často i nakažení lidi vesele prcají bez ochrany nebo aniž by partnera informovali – hodně štěstí dceři :))

10. Hele vakcína proti rakovině děložního čípku povinná není, navíc není hrazena z veřejného pojištění a bavíme se tady o tisících, ne o stovkách.. negativní vedlejší účinky, který tato vakcína má jsou navíc dost fatální…kolik je naočkovaných mužů touto vakcínou? Ti totiž tu nemoc bezpříznakově roznáší. 
    K tomu tetanu, mnohdy není zapotřebí se nechat přeočkovávat, někdo má stále aktivní protilátky,jde to nechat otestovat. Navíc, když se ženský něco stane pravděpodobně na tetan neumře, protože tu injekci dostane automaticky a nevím, proč by tím měla ohrožovat druhé. Tetanus se z člověka na člověka nepřenáší ty stíhači. 

11. Zrovna ta vakcina na HPV je dost smutna, protoze prokazatelne “ukoncila” rakovinu delozniho cipku. Ockovane holky proste tu rakovinu uz dnes nemaji.

12. pohoda, čím víc antivaxxerů, tím míň antivaxxerů.

13. No, taky jsem rad ze jsem se vyhnul očkování na covid.

Leave a Reply