Ahoj. U nás ve vchodě jsou řemeslníci a předělávají výtah. Kompletně předělávají šachtu. Dneska večer jsem šel okolo mého auta, které mám zaparkovaný před vchodem. Vedle mě je nízký kontainer na bordel, jedno volné parkovací místo a pak moje auto.

Dneska večer jsem šel kolem a všiml jsem si, že mám něco na autě.

Nevíte, co mi na to kydnuli a jestli to půjde lehce dolů? Auto mám teprve půl roku a docela mě to štve, jenom týden zpátky mě někdo odřel a teď tohle.

Díky za rady!

TheEmptyTV

13 comments
  1. Tohle spíš vypadá na nějaký tmel než beton. Teoreticky by to mohlo jít sundat poměrně dobře, pokud je ti nějaký akryl/silikon.

Pravděpodobně bych šel za řemeslníky, zjistil co používají za tmely a následně je zjebal na tři doby.

2. Ochutnals to? To vypadá jako klasický r/Czech řešení konfliktů. Hovno na klice

3. Na první pohled to vypadá trochu jako hlína. Zkusil bych to prvně na vapce normálně vysokym tlakem a pokud to nepůjde, tak bych zkusil opatrně plastovou malou škrabkou to dát dolů, ale to dělej na vlastní riziko jenom. Nevim, že když to bude zatvrdlý, jestli to nevezme i kus laku. I kdybys ten lak omylem poškodil, dalo by se to rozleštit podle mě, pokud by tam byly jenom malý místečka jako poškození laku.

4. Prvně jdi za nima. Pak to vem na čištění a předej jim fakturu.

5. Neporadím bohužel, ale minimálně bych jim to šla říct. Já mám starý křáp a tmel by tomu jedině pomohl 🥲

6. to spis vypada na nejaky hovno ktery se jednoduse smyje v mycce

7. To ke nivelacka to poznam. Dokud to je cerstvy tak to pujde smyt dobre pokud to tam nechas tak to pujde hur. Samozřejmě vapkou hadrem si to akorát poškrábeš

8. To je uniflot, vezmi si plastový nůž a normálně to uloupni a nebo to seškrábej nehtem

9. Kámo to je normální hovno. Někdo tě nemá rád. To vem vapkou.

10. Nejspis tmel. Dost mozna i jen namocenej bordel. Cement ani omylem. Poradne odmocit a zkusit oplachovat. Pripadne saponat s vodou a uterka z mikrovlakna. Pujde to dolu lehce V zadnym pripade to nicim neskrabej.

Leave a Reply