Türk Aile Yapısını Bozmuyormuş Ben Böyle Her Şeyden Bozulan Aile Yapısının…. — Content-Teacher1647 Tags:TurkeyTürkiye 7 comments Bu kanun teklifi henüz, geçmedi ki? Bu yasa tasarısı kanunlaştı mı Sarigulu idam etmek lazim o zaman adam guvenligiyle sevisiyodu Ne kadar saçma ve ucu açık yoruma dayalı bi kanun bu aq. Saçı kısa bi kadını bile içeri atabilirler bu sebepten ötürü Haydaaaa, olm ben arabama yeni taktırdın LPG, hayret bişi yaaaa Buna inanan allaha da inaniyodur Özendirenler mi daha suçlu, yoksa bunu yasaklama gereksinimi duyan devlet mi suçlu, bilemedim. Her neyse ikiside suçlu. Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Ne kadar saçma ve ucu açık yoruma dayalı bi kanun bu aq. Saçı kısa bi kadını bile içeri atabilirler bu sebepten ötürü
Özendirenler mi daha suçlu, yoksa bunu yasaklama gereksinimi duyan devlet mi suçlu, bilemedim. Her neyse ikiside suçlu.
7 comments
Bu kanun teklifi henüz, geçmedi ki?
Bu yasa tasarısı kanunlaştı mı
Sarigulu idam etmek lazim o zaman adam guvenligiyle sevisiyodu
Ne kadar saçma ve ucu açık yoruma dayalı bi kanun bu aq. Saçı kısa bi kadını bile içeri atabilirler bu sebepten ötürü
Haydaaaa, olm ben arabama yeni taktırdın LPG, hayret bişi yaaaa
Buna inanan allaha da inaniyodur
Özendirenler mi daha suçlu, yoksa bunu yasaklama gereksinimi duyan devlet mi suçlu, bilemedim. Her neyse ikiside suçlu.