bu kadının vasfı ney? uc aydır goruyorum ve bundan once hic gormuyordum
Ne kadar ahlaksiz varsa hepsi mikrofona konusuyor ve dedikleri sacma aapan seyler yuzbinlerce kisiye ulasiyor sosyal medyada paylasiliyor. Ulkede inanilmaz seviyedeyiz artik. Kim lan bunlar amk
Aşk maşk kalmadı ortada. onu da tükettik sosyal medya gibi faktörler sağolsun.
Arabesk medya içerikleriyle beslenmiş, gösteriş ve yapmacıklık kokan, hormon ittirmeli samimiyetsiz aktivite bütünlerine aşk demiyor artık.
Sen de kişiyle toplum arasındaki farkı bilmiyorsun. Bir tane ne idüğü belirsiz bir kadının lafı 85 milyonun görüşlerini yansıtmaz uyan artık
Salakça bir post salakça bir resim salakça bir çıkarım, nerden baksan herşey salakça ve Türkiye sub’ı ile alakasız…
gene bu kim amk
Sizi böyle sahte gündemle uyutuyorlar
O sırada pkklılar örgütlenip hem muhalefete hem iktidara ortak oluyorlar
İyi geceler
8 comments
bu kadının vasfı ney? uc aydır goruyorum ve bundan once hic gormuyordum
Ne kadar ahlaksiz varsa hepsi mikrofona konusuyor ve dedikleri sacma aapan seyler yuzbinlerce kisiye ulasiyor sosyal medyada paylasiliyor. Ulkede inanilmaz seviyedeyiz artik. Kim lan bunlar amk
Aşk maşk kalmadı ortada. onu da tükettik sosyal medya gibi faktörler sağolsun.
Arabesk medya içerikleriyle beslenmiş, gösteriş ve yapmacıklık kokan, hormon ittirmeli samimiyetsiz aktivite bütünlerine aşk demiyor artık.
Sen de kişiyle toplum arasındaki farkı bilmiyorsun. Bir tane ne idüğü belirsiz bir kadının lafı 85 milyonun görüşlerini yansıtmaz uyan artık
Salakça bir post salakça bir resim salakça bir çıkarım, nerden baksan herşey salakça ve Türkiye sub’ı ile alakasız…
gene bu kim amk
Sizi böyle sahte gündemle uyutuyorlar
O sırada pkklılar örgütlenip hem muhalefete hem iktidara ortak oluyorlar
İyi geceler
Sonra neden kadın cinayetleri durmuyor